2016.09.26., hétfõ
SZTÁR
AKTUÁLIS
ÉLETMÓD
EZOTÉRIA
UTAZÁS
KARRIER
ÕSZINTÉN
MAXIMA KONYHÁJA


Horoszkóp


A Mérleg segítő kezet kap
09. 23. – 10. 22.
SZERELEM: Távozik a jegyedből a Szaturnusz, aminek köszönhetően a magánéleted mázsás terhektől szabadul meg. Ez akár veszteséget is jelenthet, de olyat, ami miatt nem kell egy könnycseppet sem ejtened. Ha pároddal kitartotok egymás mellett, visszatekintve értelmet nyernek majd az együtt átélt megpróbáltatások.
SZAKMA: Legmerészebb álmaidban sem gondoltad volna, hogy ennyi segítséget kapsz céljaid megvalósításához! Fontos azonban, hogy mérd fel jól a képességeidet, és ne kényelmesedj el, a sikereid csak így lehetnek tartósak.

Nyilas 11. 23. – 12. 20
SZERELEM: A hosszú távú terveidnek kedvez ez az időszak, most rengeteg energiát tudsz mozgósítani a megvalósításukra. Akár új kapcsolatba vágsz bele, akár a régit szeretnéd előrelendíteni, ebben az időszakban siker koronázza a lelkes és kitartó próbálkozásaidat.
SZAKMA: Az október elején a jegyedbe lépő Mars véget vet a halogatás, illetve az egy helyben toporgás hosszú, gyötrelmes időszakának. Használd ki ezeket az energikus heteket, hagyd, hogy vigyen magával a lendület!

Bak 12. 21. – 01. 20.
SZERELEM: Nincs senkid? Mostanában talán nem is érzel késztetést arra, hogy mindenképpen randizgass valakivel – nagyon jól elvagy így is, legalább több időd jut magadra! A párkapcsolatokban viszont könnyen eluralkodhat az unalom, tegyetek ellene!
SZAKMA: Annyira értetlenül és néha közönyösen viseltetsz az emberi gyengeségek láttán, hogy könnyen a szemedre vethetik: kőszívű és érzéketlen vagy a lélek dolgaival szemben. Szó, ami szó, nem ártana, ha kicsit elnézőbb lennél másokkal, és megpróbálnád beleképzelni magadat a helyzetükbe.

Skorpió 10. 23. – 11. 22.
SZERELEM: Könnyen megeshet, hogy egy nem túl kényelmes, se veled, se nélküled viszonyban találod magad. Most nagyon észnél kell lenned, főleg akkor, ha foglalt vagy!
SZAKMA: Mindent ki akarsz hozni magadból, ám a körülmények (különösen októberben) megakadályozhatnak a kiteljesedésben. Ha felismered, hogy mi az, ami ellen igazából felesleges kapálózni, akkor rengeteg időt nyersz.

Vízöntő 01. 21. – 02. 18.
SZERELEM: Játékos heteknek nézel elébe: nem fogysz ki az ötletekből, hogyan lehetne kihozni a maximumot a pároddal együtt töltött időből. Még keresgélsz? Lépj túl a múlt sérelmein, hogy a mosolyod újra önfeledt legyen!
SZAKMA: A periódus első fele kicsit álmosan telik majd, október elejétől azonban ezer új ötleted támad. Képes leszel arra, hogy végre túllépj a rutinon, kreatív megoldásokat eszelj ki, és ahol csak lehet, megtaláld a kiskapukat.

Halak 02. 19. – 03. 20.
SZERELEM: Simulékony és együttműködő leszel, a párod mennyei békét tapasztalhat meg melletted. Ha viszont szingli vagy, a randik során félreértésekre adhat okot a túlzott készségesség – ne hagyd elaludni a vadászösztönt a pasikban!
SZAKMA: Októberben túlbecsülheted a képességeidet vagy hibásan mérhetsz fel helyzeteket, esetleg a munka mögött álló emberi tényezővel kapcsolatban nézel be valamit. Haladj kis lépésekkel, a karriered most igazi aknamező lehet.

Kos 03. 21. – 04. 20.
SZERELEM:
Ha az utóbbi években a szerelmi életed akadálypályának tűnt, fellélegezhetsz, ennek az időszaknak vége! Neked is jót tesz ugyanis, hogy a Szaturnusz távozik árnyékjegyedből, a Mérlegből, és ha okosan vontad le a tanulságokat, semmi sem áll boldogságod útjába.
SZAKMA: Könnyebb lesz a dolgod, ha tisztában vagy vele, milyen karrierterveidnek van realitása az elkövetkezendő hónapokban, ezek elől ugyanis elgördülnek az akadályok. Legyél tájékozott, gyűjts be minden hasznos infót, most ez különösen fontos számodra!

Bika 04. 21. – 05. 20.
SZERELEM: Októberben kissé döcögősen alakul a szerelmi életed: a párkapcsolatodban neked kell rugalmasabbnak lenned, ha meg szeretnéd őrizni a szerelmeteket. A párkeresés során összehozhat a sors egy olyan lovaggal, akiért igazan érdemes harcolnod – de kell is!
SZAKMA: Sokat árthatsz magadnak, ha hagyod, hogy a hatalmadba kerítsen a pánik egy váratlan fordulat miatt. Várj egy kicsit, és csak akkor cselekedj, ha már megnyugodtál! Kiderülhet, hogy a helyzetből akár még profitálhatsz is.

Ikrek 05. 21. – 06. 21.
SZERELEM: Nem fog ki rajtad a depis őszi idő! Nem ragaszkodsz a megszokott dolgokhoz, mert tudod, hogy most másfajta bulik, másfajta hódítások következnek, és fejest ugrasz az új élményekbe. Ha van párod, elbűvölöd a játékosságoddal – és ennek köszönhetően rengeteg dolgot megbeszélhettek.
SZAKMA: Október első hetében előfordulhat, hogy túl nagy álmokat dédelgetsz, vagy épp ellenkezőleg: a kishitűség mérgezi meg a munkádat. Szerencsére a hónap közepétől már céltudatosan és hatékonyan tudsz cselekedni.

Rák 06. 22. – 07. 22.
SZERELEM: Egy könnyed, futó románccal vigasztalódhatsz a hűvös estekért, de ha nem vagynál futó kalandra, tegyél érte, hogy a zimankóban már legyen kihez hozzábújnod. Párkapcsolatodat egy titok tüzeli fel – legyél vele óvatos, semmiképp ne kösd mások orrára!
SZAKMA: Fejest mersz ugrani a bizonytalanba, vagy inkább maradsz a langyos lábvízben? Ha elég bátor vagy a változtatáshoz, egy merész terved most sikeres lehet.

Oroszlán 07. 23. – 08. 22.
SZERELEM: Mágnesként vonzod a tekinteteket, hiszen ezekben a hetekben a Vénusz királynői megjelenéssel ruház fel. Megtapasztalhatod, milyen az, amikor hatalmat gyakorolsz egy férfi felett – ha viszont a pasi foglalt, inkább ne játssz vele!
SZAKMA: Érdemes a szakmai kapcsolataidat gyarapítanod, most bárki szívesen szegődik melled. Nem kell a szomszédba menned egy kis meggyőző erőért, épp ezért a munkahelyeden könnyeden te lehetsz a csapat motorja.

Szűz 08. 23. – 09. 22.
SZERELEM: Erotikus fantáziád szárnyalni kezd, szexuálisan túlfűtött napok várnak, és ezt képtelenség nem észrevenni. A viselkedésed azonban félreértésre vagy pletykára is okot adhat: figyelj arra, hogy a csábításnak is megvan a maga helye és ideje!
SZAKMA: Ambiciózus leszel a következő hetekben, mert szeretnél egy kis luxust csempészni a mindennapjaidba. Hidd el, hogy igenis elérheted mindazt, amit csak szeretnél, csak ne legyél lusta megdolgozni érte!


MAXIMA